[ВАЖНО]Причини за изгонване от сървъра

Правилата на форума, които сте длъжни да прочетете!
Заключена
[BG]Styl3r
Администратор
Администратор
Мнения: 20
Регистриран: 19 юни 2020, 21:22
Контакти:

[ВАЖНО]Причини за изгонване от сървъра

Мнение от [BG]Styl3r »

Тук в тази тема ще разясня малко на новите играчи, които не са толкова добре запознати с правилата и могат да ги нарушат волно или неволно, и да се стигне до тяхното изгонване от сървъра ни. Причините са следните: 1. Рекламирането/промотирането на други сървъри - НАПЪЛНО забранено и води до перманентен бан!

2. Събиране на 5 предупреждения в игра. - когато съберете 6/5 предупреждения в сървъра, Вие бивате автоматично банван от игра за 1 ден, докато изгонването не е изтекло Вие нямате право да влизате от други никове, с други IP-та!

3. Системно злоупотребяване с разрешението за използване на помощни средства(s0beit/cleo) - Когато бъдете засечен да използвате помощните си средства на места, където не е позволено и то многократно е възможно да получите забрана за влизане в сървъра, в срока от 1 ден до 2 седмици!

4. Спамене на репорт [/report] - Когато пускате репорт до админите, гледайте да не го спамите умишлено много пъти, защото това също може да довете до изгонване. Пуснете един репорт, ако до 2-3 минути не се е отзовал админ можете да пуснете нов, но не и един след друг!

5. Заплахи - Обикновено заплахите не се вписват в причините за бан, но ако бъде срещната заплаха от сорта "ей сега ще ви спра сървъра" е много вероятно да бъдете изгонен от някой Главен Администратор, затова Ви съветвам да не го правите!

6. Скам - Решили сте да направите опит да излъжете някой играч, за да получите безплатен SMS или нещо подобно, добре, не е невъзможно, но ако този играч случайно направи снимки и ги представи под формата на оплакване, вие ще бъдете вкаран в затвора + изгонване от 2 до 7 дни от сървъра!

7. Мултиакаунтинг - Нямате право да играете с повече от един акаунт, ако имате брат/сестра, които също са заинтересувани от сървъра, пишете на админ и му обяснете ситуацията. Също така, когато вече сте вкарани в затвора или сте били заглушени и смените акаунта получавате забрана до сървъра.

Мисля, че обясних нещата, които прецених за по-важни и се надявам да спазвате правилата, поне да не стигате до забрана.
Ако някой от Вас смята, че му е бил наложен бан неправилно, нека пусне оплакване от несправедлив бан в този раздел..

Заключена

Върни се в “Правила”